PIPELINE

Luo upea valaistus kotiisi tai toimistotilaasi Pipeline-sisustusvalaisimella. Tämä moderni ja tyylikäs valaisin on erinomainen lisä mihin tahansa sisustukseen, tarjoten ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen valaistusratkaisun. Pipeline-valaisimen materiaalina on kevyt akryyliputki, jonka erityinen pintakäsittely saa valon loistamaan putken sisäosassa, luoden samalla kiehtovan valoefektin.

 

Pipeline-valaisin toimii hyvin yksittäisenä valaisimena, sopien erinomaisesti esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työtilaan. Sen lisäksi Pipeline on ketjutettavissa useamman valaisimen kokonaisuudeksi, jolloin se toimii hyvin suuremmissa tiloissa kuten auloissa ja portaikoissa. Näin voit luoda juuri sellaisen tunnelman ja valaistuksen, jota olet aina toivonut.

 

Pipeline-sisustusvalaisimen ajaton muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niin klassiseen kuin moderneihinkin tiloihin. Valaisimen minimalistinen design mahdollistaa sen yhdistämisen erilaisten sisustustyylien kanssa, ja sen ainutlaatuinen valotehoste herättää varmasti huomiota ja ihastusta.

 

Pipelinen mukaan kuuluu 3 metriä (⌀3mm) silikonijohtoa, kattokuppi sekä virtalähde ilman himmennintä. Pidempi johto sekä himmennettävä virtalähde on saatavilla pyynnöstä.

 

Valmistettu Helsingissä.

Toimitusaika n. 5 viikkoa.

542,00 645,00 

PIPELINE

SKU N/A Osasto Tag
  • IP-luokka: IP44
  • Lampputyyppi: LED
  • Teho: 6W
  • Jännite: 230V ~50/60Hz
  • Värilämpötila 3000/4000
  • Ei himmennettävä (Tilauksesta saatavana myös himmennettävänä)