BUBBLE

Bubble-sisustusvalaisin on upea ja monipuolinen valinta, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, auloihin ja ruokasaleihin. Sen minimalistinen muotoilu ja kaunis valonheijastus tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan, joka täydentää nykyaikaista sisustusta ja luo tunnelmallisen valaistuksen.

 

Inspiroidu shampanjan kuplista:

 

Bubble-valaisimen suunnittelun inspiraationa on toiminut shampanjan kuplat, mikä näkyy sen upeassa muotoilussa ja kiehtovassa valon heijastuksessa. Valaisimen valo on epäsuoraa, mikä saadaan aikaan heijastamalla valo kaaren sisäpintaan. Tämä luo valorenkaan, joka näyttää leijuvan ilmassa ja antaa tilaan pehmeän ja miellyttävän valaistuksen.

 

Monipuolinen valinta eri tiloihin:

 

Bubble-sisustusvalaisin sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin sen ajattoman muotoilun ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta. Voit valita klassisen mustan, valkoisen tai rohkeamman kullansävyisen, messinkiviimeistellyn version. Bubble-riippuvalaisin on saatavilla kolmessa eri koossa, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa tiloissa ja sisustustyyleissä. Yhdistä erikokoisia ja -värisiä valaisimia luodaksesi persoonallisen valaistusasetelman.

 

Bubblen mukaan kuuluu 3 metriä (⌀3mm) silikonijohtoa ja vaijerit, kattokuppi sekä virtalähde ilman himmennintä. Pidemmät johdot, vaijerit, sekä himmennettävä virtalähde on saatavilla pyynnöstä.

 

Valmistettu Helsingissä.

Toimitusaika n. 5 viikkoa.

1123,00 1605,00 

BUBBLE

SKU N/A Osasto Tags ,
  • IP-luokka: IP20
  • Lampputyyppi: LED
  • Teho: 35-90W
  • Jännite: 230V ~50/60Hz
  • Värilämpötila 2700/3000/4000
  • Ei himmennettävä (Tilauksesta saatavana myös himmennettävänä)